Valódi fa nyílászárókkal tesszük

igazán hangulatossá otthonát.

A tervezéstől, a gyártáson át, a beszerelésig mindben segítjük, hogy Önnek már csak élveznie kelljen a valódi fából készült nyílászárók felülmúlhatatlan előnyeit.

Miért pont tömörfa?

Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a valódi fából készült nyílászárókat, bútorokat. Az Igazi fa előnye a minőségben, a tartósságban és a természetes anyagok felhasználásában rejlik. Egyre többen vágynak egyéniséget megtestesítő fa bútorokra. Amíg a gyengébb minőségű bútorokat lecserélik, addig a tömörfából készült bútorok nemcsak tartós, időtálló használati eszközként szolgálnak, hanem értékálló befektetést is jelentenek.

A tömörfa csodálatos eleganciát és melegséget sugároz otthonunknak és barátságos hangulatot kölcsönöz. A tömörfa bútor minden darabja egyedi és megismételhetetlen, magában hordozza a fa többéves növekedését, az erdő hangulatát, az erdők tiszta levegőjének illatát, a fa melegségét és a természetes felületek nyújtotta életérzést. A tömörfa bútorok az idő múlásával egyre értékesebbé válnak.”

Hangulatosabb
belső terek

A valódi fából készült nyílászárók otthonosabbá, melegebbé, családiasabbá teszik az egész házat kívül, belül.

Alacsonyabb fűtésszámla

A fa nyílászárók hőszigetelő képesség jelentősen magasabb. Sőt! Ezt a képességet a hosszú évek során meg is őrzik, szemben a műanyag megoldásokkal.

Sok évtizedes
tartósság

Egy valódi fából készült, jól megmunkált nyílászáró akár 50 évig is kiváló szolgálatot tehet. Tartósság tekintetében nincs párja a tömör fának.

A rosszul megválasztott nyílászáró
hatalmas veszteség

A nyílászáró az otthonuk építésének, felújításának egyik kulcskérdése,
ráadásul kifejezetten hosszú távra szól. Az ezzel kapcsolatos döntések akár:

Milliós
veszteséget
jelenthet

a gyorsan amortizáló, rosszul szigetelő megoldások a fűtásszámlában visszaköszönnek.

Rossz
közérzetet
eredményezhet

az ablakok a belső terek legfontosabb elemei, hiszen ezen keresztül érkezik a napfény. Az az ablak, amit takargatni, mert nem tetszik a lakóknak, sajnos szürke, sötét, boldogtalan belső tereket eredményeznek.

Rendszeres karbantartást igényelhetnek

egy átlagos műanyag nyílászárók 10 éven belül minden pozitív tulajdonságát elveszítheti, ami bizony karbantartást, cserét, de biztosan extra költséget jelent.

A nyílászárók kiválasztása, tervezése,
kivitelezése évtizedekre szóló, fontos kérdés.

Korábbi munkáink

Rólunk

Mi magyar erdőkből származó fa rönkből dolgozunk és a kész termékig visszük végig a folyamatot. A fa szárítását gőzöléses technológiával történik, ami feszültség mentesíti a fát és jobb mechanika tulajdonságokat hoz létre a fa szerkezetében. Magyar termékek. Magyarországi kiss faipari vállalkozásban készülnek.

A mi Kiss faipari vállalkozásunk a bükkhegység lábánál Bükkzsércen található és családi vállalkozásunk tömörfa termékek gyártásával foglalkozik. Minden ami fa. Minden termék felületkezelve készül el. 

Van lehetőség bio felületkezelő anyaggal való felületkezelésre is. Minden termékünk hossztoldás mentes alapanyagból készül. A nyílászárók is hossztoldás mentes alapanyagból készülnek. A nyílászáróknál van lehetőség alu borítás kérésére is. 

A termékek tölgyfából vagy vörösfenyőből készülnek el. Termékeinket szívvel lélekkel készítjük. Mi csak is minőségi profi termékeket készítünk amit láthat a referenciaképeken is. / Célunk, hogy minden része tömörfa legyen egy bútornak és ennek előnyeit hosszútávon tapasztalják vevőink is.

Felmérés és tanácsadás

Egy ingyenes felmérés keretében segítünk Önnek a legjobb választásban. Átbeszéljük Önnel a pontos igényeket és javaslatokat teszünk arra, hogy milyen anyagból, milyen színben, milyen kivitelezésben érdemes Önnek nyílászáróit elkészíttetni.

Ajánlatadás

Minden esetben pontos ajánlatot adunk. Részletesen bemutatva a felhasznált anyagokat, a kivitelezendő termékeket, a munka menetét és a pontos árat. Mindent előre rögzítünk és ehhez tartjuk is magunkat.

Anyag beszerzése és gyártás

Minden megrendelt termék anyagát saját kezűleg szerezzük be a lehető legjobb forrásokból. Gondoskodunk arról, hogy olyan minőséget adjunk át, ami valóban hosszú évtizedekig szolgálni fogja Önt és családját. A termékeket 100%-ig mi magunk gyártjuk egyedileg.

Beszerelés

Amennyiben igény van rá, úgy a precíz, pontos beszerelést is vállaljuk, hogy a nyílászárók a lehető legjobban teljesítsenek az évtizedek alatt.

Önnek már csak élveznie kell
a valódi fából készült nyílászárók felülmúlhatatlan előnyeit.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és kérjen árajánlatot!